Over Ons

We vinden het fijn dat je de tijd wil nemen om ons te leren kennen!

Wij zijn Robin en Thibault, 2 jonge kerels uit West-Vlaanderen en we hebben al een ruime tijd een passie voor lasercutten.
Een passie? Ja, we zijn al meerdere jaren actief in een makerlab als hobby, met focus op de lasercutter (en soms eens de 3D printer). Voor verschillende mensen en organisaties, mochten we al kleine en vooral toffe projectjes uitwerken, zoals kadobonnen, awards, kerstkaartjes....
Dit vonden we uitermate aangenaam en vooral, de tegenpartij vond dit ook super! Dus een echte win-winsituatie en we dachten, wat als we hierin verder gaan? Na een tijdje denken, besloten we dat we de vreugde wilden delen met iedereen. We besloten om LHEYZOR op te richten en zelf een lasercutter aan te schaffen. Hiermee willen we onze lasercutter ter beschikking stellen voor iedereen, want de resultaten vinden we geweldig!

Robin is vader van een schattig dochtertje van 2 en je kan het al raden, zij is al vanaf de geboorte de perfecte proefpersoon. Denk maar aan een geboortecirkel, groeimeter, mobiles, lettervlaggen, puzzels... Een master in multimedia en werkzaam in de telecom, na de uurtjes een klusser, sportief, leert graag bij (die passie voor lasercutting is er niet zomaar gekomen) en vrijwilliger in een makerlab.

Thibault is een bachelor in de Elektronica-ICT en heeft daar zijn passie voor sturing van machines ontdekt. Naast zijn job in de IT is hij na de uren ook een fervent sporter (triathlon, mountainbike, klimmen, slackline,...),klusser en koekjeseter. 

Hopelijk mogen we jou ook binnenkort leren kennen!

© 2020 - 2022 LHEYZOR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel