Verzendbeleid

De verzending van op maat gemaakte producten zal onderling afgesproken worden. Geef dus zeker een deadline mee wanneer alles besproken wordt.

De verzendtermijn van reguliere producten (i.e. niet gepersonaliseerd en niet op maat gemaakt) begint vanaf de betaling ontvangen werd. We proberen ervoor te zorgen dat alle bestellingen zo rap mogelijk afgehandeld zijn. Gelieve er rekening mee te houden dat de productie ongeveer 1 week kan duren, na het verpakken kan deze worden verzonden. Uiteindelijk kan het 2 weken duren vooraleer jouw bestelling aan de deur staat.

Indien we merken dat de verwerking van het product (al dan niet op maat) langer zou duren, dan proberen we dit tijdig te laten weten. Het kan namelijk altijd gebeuren dat er iets niet op stock is.

Heb je een bestelling iets rapper nodig? Laat ons iets weten en we doen ons best om er prioriteit aan te geven!

Voor bestellingen binnen België wordt alles via BPost verstuurd. Voor bestellingen buiten België kunnen we naast BPost ook gebruik maken van PostNL. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen of schade berokkend tijdens transport.

Herroepingsrecht

Helaas kan het gebeuren dat u niet volledig tevreden bent over uw bestelling of gekregen producten. Wij vinden dit uitermate jammer, maar we zullen hieruit proberen te leren. Ook al hoeft het niet, we zouden het appreciëren als je de reden van herroeping zou opgeven, zodat we hier volgende keer meer aandacht aan kunnen geven.
Let wel, op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd!

Hier vind u ons herroepingsformulier dat je kan gebruiken om het officieel te maken: ons formulier.

Lees zeker ook de details over de herroepingsvoorwaarden en plichten:

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
  • De kosten voor de retourverzending zijn voor uw eigen rekening.
  • Het product dient met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lheyzor.be.
  • Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits de retour in goede staat werd ontvangen.
  • Producten die gepersonaliseerd werden of die op maat werden gemaakt vallen niet onder het herroepingsrecht, deze kunnen dus niet worden geretourneerd.

 

© 2020 - 2022 LHEYZOR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel